Home » Start je eigen kledinglijn

Maak en verkoop je eigen merchandise

Altijd al gedroomd van een eigen kledinglijn?
Johan en de Joh designers helpen jou graag van concept tot drukwerk!

Waarom een eigen kledinglijn?

  • boutiques, een toffe shirt als extra voor jouw winkel
  • als bedrijf een leuk geschenk voor je werknemers of klanten
  • als horeca, sportvereniging je eigen merch creëren.

Vanaf 1 stuk Full color

MET MEERDERE KLEUREN

Breed assortiment

Biokatoen, vegan, fairtrade

Verschillende druktechnieken

doorgroei mogelijkheden

ook grotere volumes

Met je eigen branding

FULLFILMENT

dropshipment

Hoe werkt het?

Stap 1

Kennismaking

Graag luisteren we naar jouw verhaal. Op basis van jouw ideeën en wensen stellen we de juiste textiel en druktechnieken voor. We nodigen je daarnaast ook uit onze showroom zodat je met je eigen ogen kan ontdekken wat er mogelijk is! 
Stap 1

Stap 2

Ontwerpfase

In stap 2 gaan we op zoek naar het juiste textiel,  het verrassende design en de extra touch met labeling of hangtag. Dat zal uiteindelijk uitmonden in een digitaal ontwerp, klaar voor productie. Elk resultaat begint bij een mooi ontwerp. Barst je van de ideeën maar krijg je dit niet in een leuk design? Maak gebruik van onze ervaren designers.

Stap 2

Stap 3

Productie

Tijd om te produceren! Met onze professionele machines maken we alle drukwerken aan hoge kwaliteit mogelijk. We kunnen al vanaf 1 stuk full color drukken zodat jij eerst kan testen wat goed verkoopt zonder risico!

Stap 3

Stap 4

Aflevering

Zodra de kleding klaar is, kan je kiezen hoe de eindklant het pakketje ontvangt. Zo bieden we rechtstreekse leveringen in je eigen huisstijl aan (dropshipment) maar ook de volledige e-fulfillment.

Stap 4

Stap 5

Opvolging van project

Daar stopt het niet. Klant tevreden? Jij tevreden? We evalueren en bekijken alle opties om elke keer weer dat tikkeltje beter te worden. We gaan voor een persoonlijke aanpak, en geven advies op basis van onze eigen expertise in de retail.

Stap 5

Klaar om te starten?

Ben je helemaal niet thuis in de wereld van drukwerk, textiel en branding? Of vind je niet meteen terug wat je nodig hebt? Dan kunnen wij zeker helpen.