Home » Technieken » Transferdruk

Transferdruk

Wat is transferdruk?

Wil je full-color afbeeldingen of foto’s op een moeilijk bedrukbare ondergrond? Transferdruk is een flexibele en hedendaagse techniek waarbij we de bedrukking eerst aanbrengen op een transfer (papier met speciale coating). Nadien drukt een hittepers het ontwerp definitief op de kledij. Afhankelijk van de stof en het aantal kleuren, kies je voor zeefdruk of digitale druk.
  • Zeefdruk: via zeefdruk brengen we jouw ontwerp per opdrukkleur aan op het transferpapier. Onze hittepers drukt het design nadien op hoge temperaturen op de kledij.
  • Digitale transfer: een kleurenprinter drukt het ontwerp in één keer af op de transfer. Onze hittepers druk het design nadien op hoge temperaturen op de kledij. Heeft jouw bedrukking een uitgebereid kleurenpalet? Dan kies je best voor een digitale transfer.
    Transferdruk is bovendien uiterst geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen of voor bedrijven die regelmatig hun bedrijfskledij vernieuwen.

Wat is ons gamma voor transferdruk?

Transferdruk leent zich tot alle soorten textiel en is ideaal voor specialere stoffen zoals paraplu’s, petten, tassen … Ook voor reflecterende opdrukken of fluoriserende kleuren zit je goed met transferdruk. Dankzij de lange levensduur en uitstekende kwaliteit van onze materialen, geniet je van de perfecte mix tussen professionaliteit en duurzaamheid.

Wil jij ook kledij die jouw bedrijf in de verf zet?

Transferdruk is mogelijk vanaf X stuks en tot een formaat van maximaal X. Heb je toch een groter formaat? Op aanvraag gaan wij voor jou een stapje verder.
Bij Joh Clothing kies je voor hoogwaardige materialen en milieuvriendelijke inkt op waterbasis. Ons team gaat altijd met kennis van zaken aan de slag en garandeert een aantrekkelijke en professionele bedrukking die jou onderscheidt van de rest.

Voor een vlotte behandeling van jouw bestelling, raden wij een vector file in aparte lagen en op ware grootte aan.

Vraag je transferdruk aan

Ben je helemaal niet thuis in de wereld van drukwerk, textiel en branding? Of vind je niet meteen terug wat je nodig hebt? Speciale wensen? Dan kunnen wij zeker helpen.