Home » Technieken » Zeefdruk

Zeefdruk

Wat is zeefdruk?

Zeefdruk is een veelzijdige en duurzame techniek waarbij inkt via een zeefdrukraam nauwgezet op kledij wordt gedrukt. Het is de beste oplossing voor de meeste textielbedrukkingen. De inkt komt rechtstreeks in contact met het textiel, dat nadien door een droogtunnel gaat. Door te kiezen voor milieuvriendelijke inkt en kwalitatief materiaal, geniet jij van een perfect afgewerkt ontwerp met een verfijnde en professionele uitstraling. Of je nu op zoek bent naar bedrijfskleding, merchandise of en eigen kledinglijn: zeefdruk biedt een efficiƫnte en betrouwbare oplossing.
Om zeker te zijn van een perfecte kleurdekking voor een lange tijd, drukken wij verschillende inktlagen. Dit hangt uiteraard af van de stof, de kleur en het ontwerp voor de zeefdruk. Bedrukkingen op basis van zeefdruk strijk je bovendien zonder angst voor inktplekken.

Wat is ons gamma voor zeefdruk?

Zeefdruk geeft een superieur resultaat bij katoenen textiel, maar is ook toepasbaar op een brede waaier aan andere stoffen zoals nylon of polyester. Dankzij het duurzame, slijtvaste resultaat geniet je jarenlang van gepersonaliseerde bedrijfskledij die niet alleen professioneel en modern oogt, maar waarin je ook comfortabel werkt.

Wil jij ook kledij die jouw bedrijf in de verf zet?

Zeefdruk is mogelijk vanaf 1 stuk en voor formaten tot X. Voor een optimaal resultaat, kies je ook best voor een kleurenpalet van maximaal drie kleuren. Mag het toch wat meer kleur zijn? Dan opteer je beter voor een andere methode.
Bij Joh Clothing kiezen we uitsluitend voor hoogwaardige materialen en milieuvriendelijke inkt op waterbasis. Ons team gaat altijd met kennis van zaken aan de slag en garandeert een aantrekkelijke en professionele bedrukking die jou onderscheidt van de rest.

Voor een vlotte behandeling van jouw bestelling, raden wij een vector file in aparte lagen en op ware grootte aan.

Vraag je zeefdruk aan

Ben je helemaal niet thuis in de wereld van drukwerk, textiel en branding? Of vind je niet meteen terug wat je nodig hebt? Speciale wensen? Dan kunnen wij zeker helpen.