Home » Textiel bedrukken

Bedrijfstextiel bedrukken

Voor evenementen, horecapersoneel, organisaties, sportverenigingen, bedrijfsuitjes, … full color kleding bedrukken heeft geen geheimen voor ons. Laat je eigen idee of ontwerp drukken in alle maten en op alle soorten textiel.

Bedrijfstextiel bedrukken

Onze kleding bedrukken we op verschillende manieren namelijk door middel van:

  • Zeefdruk
  • Transferdruk
  • Digitale druk (DTG)
  • Flex of Flockfolie

Zeefdruk

Zeefdruk is de beste oplossing bij het merendeel van de textielbedrukkingen.  Zeefdruk leent zich uitstekend tot zowel grote als kleine oplages. 

Geschikt voor katoen, mix polyester/katoen, polyester en nylon. Bovendien maakt zeefdruk hoge kwaliteit mogelijk en is razendsnel.

Transferdruk

Wenst u full-color afbeeldingen of foto’s op een moeilijk bedrukbare ondergrond? Dan is zeef- of digitale transfer de ideale oplossing. 

Transferdruk is uiterst geschikt voor flexibel materiaal of op ongebruikelijke plaatsen zoals realtiegeschenken, sportkleding, petjes, paraplu’s, tassen, relatiegeschenken…

digitaal drukken (dtg)

Digitale druk is ideaal bij full-color afbeeldingen of hele foto’s in kleine oplages. 

De fotografische afbeelding in hoge resolutie wordt precies zoals het origineel op textiel gedrukt zonder verlies van kwaliteit. 

Flex of flock folie

Flexfolie is een dunne & gladde folie. Flockfolie staat aan het andere eind. Flockfolie is een goedkoper alternatief voor borduurwerk. 

Deze techniek is aangeraden bij personalisatie en kleine simpele logo’s. Flock is een handige en populaire folie om in te zetten bij kinderkleding met zijn zachte look en feel! 

Maar vergeet ook niet de andere toepassingen niet, zoals sport-rugnummers, logo’s, …

Textiel & drukwerk zijn de perfecte hulpmiddelen om jouw bedrijf meer visibiliteit te geven.

Van shirts, sweaters, petten, strandlakens, kousen tot banners en vlaggen.

bedrijfsTextiel laten bedrukken?

Ben je helemaal niet thuis in de wereld van drukwerk, textiel en branding? Of vind je niet meteen terug wat je nodig hebt? Dan kunnen wij zeker helpen.