Home » Totebags | Joh Clothing

Totebags | Joh Clothing

Een totebag volgens jouw smaak

Zoek je een stijlvolle, praktische totebag die perfect aansluit bij je merk? Maak er gewoon zelf een! Laat een totebag bedrukken met je eigen branding en maak een mode-statement dat meteen opvalt. Perfect voor het dragen van boodschappen, boeken of persoonlijke spullen en een perfect alternatief voor plastic tassen. Kies uit verschillende handvatstijlen, stoffen, ontwerpen en kleuren. Jouw merk, jouw stijl.

Ongeëvenaarde kwaliteit

Kwaliteit begint bij de basis. Wij kiezen dan ook voor sterke, duurzame materialen die lang meegaan en jouw dagelijkse activiteiten aankunnen. Onze productieprocessen zijn gericht op precisie en aandacht voor elk detail. Zo garanderen we topkwaliteit van de eerste draad tot het eindproduct. Het vakmanschap van Joh Clothing straalt af van elke totebag.

Milieubewuste en verantwoorde totebags

Bij Joh Clothing nemen we duurzaamheid serieus. Het is niet zomaar een modewoord, maar een kernwaarde doorheen ons volledige productieproces. We gebruiken biokatoen en zorgen ervoor dat onze kledij vegan en Fairtrade is. Daarnaast werken we alleen samen met partners die onze waarden delen.

Onze werkwijze

1. Contacteer ons

Contacteer ons via het contactformulier. Wij nemen binnen de X uur contact met je op.

2. Brainstorm

We bespreken jouw ideeën en denken graag met je mee om tot innovatieve, creatieve oplossingen te komen.

3. Offerte

Op basis van jouw specificaties stellen we een gedetailleerde offerte op, zodat je precies weet wat te verwachten qua kosten.

4. Ontwerp

We gaan aan de slag om je ideeën om te zetten in een concreet ontwerp. Je krijgt de kans om feedback te geven en wijzigingen aan te brengen tot je 100% tevreden bent.

5. Productie

Na jouw goedkeuring start de productiefase. We gebruiken hoogwaardige, duurzame materialen om je product te vervaardigen.

6. Levering

Zodra je product klaar is, zorgen we voor een snelle en efficiënte levering, zodat je ze zo snel mogelijk in handen hebt.

Bestel je totebag vandaag nog

Kan je niet wachten om je bedrijf in de verf te zetten? Vul onderstaand formulier in en we contacteren je binnen de X uur.