Home » Technieken » Flexdruk

Flexdruk

Wat is flexdruk?

Heb je slechts een beperkt aantal kledingstukken te bedrukken? Dan is flexdruk de methode bij uitstek om je bedrijfstextiel te personaliseren. Flexdruk is een eenvoudige techniek waarbij we de bedrukking aanbrengen op een flexibele, dunne folie die onze hittepers vervolgens op je kledingstuk drukt. Het is een goedkoper alternatief voor borduurwerk.

Na amper enkele seconden hecht de folie zich aan de kledij. Zo geniet je in een mum van tijd van een gepersonaliseerde garderobe. Ideaal voor een catchy blikvanger, nummers of eenvoudige logo’s op je bedrijfskledij.

Wat is ons gamma voor flexdruk?

Flexdruk is geschikt voor een brede waaier aan stoffen zoals katoen, polyester en nylon. Je geniet bovendien van een ruime keuze aan kleuren voor een stijlvol en verfijnd resultaat op maat. Dankzij de zachte look & feel, is flexdruk een populaire keuze voor het personaliseren van kinderkledij.

Wil jij ook kledij die jouw bedrijf in de verf zet?

Bij Joh Clothing bedruk je jouw textiel via flexdruk vanaf X stuks. Door de snelle en efficiënte productie, is flexdruk een ideale keuze voor het bedrukken van kleine oplages.
Een flashy logo, een kleurrijke toets of een leuke blikvanger die je bedrijfskleding een professionele en aantrekkelijke uitstraling geeft? Joh Clothing biedt een uitgebreid gamma aan kleuren waardoor je ongetwijfeld vindt wat je zoekt. Lijst met kleuren invoegen

Voor een vlotte behandeling van jouw bestelling, raden wij een vector file in aparte lagen en op ware grootte aan.

Vraag je flexdruk bestelling aan

Ben je helemaal niet thuis in de wereld van drukwerk, textiel en branding? Of vind je niet meteen terug wat je nodig hebt? Speciale wensen? Dan kunnen wij zeker helpen.